Inclou la vinoteca al teu centre Suma.

Ofereix el millor producte: hi ha un vi adient per a cada moment. Ajuda els teus clients a triar els millors vins per al seu dia a dia, per a les seves celebracions o per als àpats especials. Una bona ampolla de vi pot comprar-se a molts llocs. Una recomanació per a un vi perfecte, no.

 

Ofereix varietat als teus clients: una vinoteca especialitzada no es limita a cobrir les necessitats bàsiques del consumidor. Ofereix al teu client l’oportunitat de triar entre diferents categories.

 

Estableix una relació amb els teus clients: escolta els teus clients i adapta el teu assortiment al vostre territori, a les seves preferències i moments. No oblidis que tu ets l’expert: ajuda als teus clients a seleccionar els millors vins per al seu dia a dia o per a ocasions especials. Assessora’ls amb maridatges que potenciïn el gust del vi i dels seus plats. Ofereix als teus clients vins regionals i locals, afegeix a la teva vinoteca cerveses artesanals i productes complementaris com, per exemple, accessoris de vi, xarcuteria gourmet...