Skip to content

Suma per tu i per al teu entorn

Benvingut/da als nostres
supermercats Suma!

Cada dia, les nostres botigues reben la visita de clients/es que aposten per una nova manera de comprar que cobreix les necessitats del seu dia a dia amb productes de qualitat a bon preu, al costat de casa.

Així, estalvien temps, evitant desplaçaments innecessaris, i contribueixen a generar riquesa en l’entorn, a revitalitzar el barri i a aconseguir un món més net i sostenible.

Anar al Suma del teu barri et beneficia a tu i al teu entorn. Aquesta és la recepta del nostre èxit.

Seccions especialitzades

Un servei que marca la diferència

Cada supermercat Suma té 1 o 2 seccions especialitzades, on t’oferim un ampli assortiment amb productes locals i de temporada.

A més, trobaràs l’assessorament d’especialistes, que estaran encantats/des de resoldre els teus dubtes i aconsellar-te en el que necessitis. El seu gran coneixement de l’assortiment t’ajudarà a aconseguir els productes més adequats: fruita i verdura fresca, el tall de carn precís per al teu menjar, l’assortiment d’embotits perfecte per a una celebració o un vi únic per a una ocasió especial. Només ho has de demanar!

Atenció personalitzada

Especialistes de confiança

Et rebem amb un somriure a totes les més de 300 botigues Suma.

Als nostres supermercats, t’atendrem personalment i t’aconsellarem sobre els nostres productes i les nostres ofertes i promocions perquè la teva compra sigui fàcil i s’ajusti al que necessites.

El nostre tracte personalitzat i l’especialització estan avalats per anys d’experiència .

Als nostres Suma, t’escoltem i acompanyem perquè coneguis, vegis i provis els nostres productes.

APP Suma

El nostre somriure en línia

Sempre et rebrem amb un somriure a les nostres botigues. Però si prefereixes no desplaçar-te, pots fer la compra diària amb la nostra APP.

Amb l’aplicació Suma:

I, a més, amb l’APP Suma podràs comprar a LA TEVA botiga Suma habitual i t’oferirà la seva ubicació, horaris i períodes de lliurament, seccions especialitzades, l’assortiment específic de la botiga, inclòs el producte fresc local, amb fotos, descripció, al·lèrgies, preu i ingredients.

Podràs crear la teva pròpia llista de la compra, triar l’opció de lliurament de la teva comanda i trobar els comprovants de les compres que realitzis a través de l’aplicació.

I la teva comanda t’arribarà de la manera més sostenible, perquè te la portarem a peu. La nostra tecnologia no està renyida amb la proximitat, sinó que hi està compromesa. És el nostre somriure en línia.

Actualment, 70 botigues ja tenen implantada la seva APP Suma i molt aviat en seran més.

Localitza la teva botiga

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Actualitat
Coneix les novetats relacionades amb Transgourmet