Quiénes Somos - Retail

Benvingut a SUMA

El teu supermercat
de proximitat

Una suma de ventajas

Filosofia

Una Suma d’avantatges

Aquesta idea és amb la qual va néixer Suma. Un supermercat proper en ubicació i en la relació amb els seus clients. Un establiment dissenyat perquè fer la compra sigui fàcil, fusionant el millor dels supermercats actuals amb l’especialització i el tracte proper de les botigues tradicionals.  

No hi ha dos Suma iguals: cadascun té una o dues seccions especialitzades segons les necessitats de la zona on està ubicat i també dels seus clients, tant per als qui fan la compra cada dia o un cop per setmana en botigues properes a casa seva o del lloc on treballen.

A Suma trobaràs un assortiment de proximitat adaptat a l’entorn amb què podràs cobrir les teves necessitats de compra diàries a uns preus molt competitius. Primeres marques, producte regional i local, i una gran varietat de marques pròpies (Gourmet, Sabor Español, Mical, Micaderm, GM Wines, Mic&Friends). Tot el que puguis necessitar, al teu abast.

 

Más de 30 años ofrecíendote lo mejor

Treballem per oferir-te el millor

La confiança i la proximitat són la base del nostre servei.

Volem oferir-te una experiència de compra agradable, volem que et sentis com a casa.

Mira aquest vídeo!

tres iconas

Més fàcil

Els supermercats Suma estan dissenyats per fer-te la compra més senzilla, amb una distribució lògica del punt de venda que facilita la teva compra. L’establiment està adaptat al màxim al teu entorn i es basa en l’especialització de les seccions perquè puguis trobar el millor producte de la manera més fàcil.

Tot allò que necessites

A Suma disposem d’un complet assortiment per atendre les teves necessitats diàries. El nostre model de comerç de proximitat s’ha desenvolupat pensant en tu, perquè trobis tot el que puguis necessitar per al teu dia a dia.

Amb un somriure

Estem prop de tu, i cada dia ens fa contents rebre la teva visita. Per això, t’atenem sempre amb un somriure, oferint-te tot allò que necessites amb un tracte càlid i amable.

Més de 15 anys prop de casa teva

Més de 15 anys prop de casa teva

Suma Supermercats neix el mes de maig de 2000 implantant els seus primers centres a les províncies de Barcelona, Girona i Castelló. L’experiència, un any més tard, fou prou bona com per decidir estendre la marca a través de franquícies. Avui dia, Suma Supermercats disposa de més de 400 establiments ubicats en 13 comunitats autònomes.

2000

10 supermercats

Suma va néixer el mes de maig de 2000 al carrer Muntaner de Barcelona. Dos anys més tard ja teníem més de 100 centres Suma.

2005

+200 supermercats

Suma Supermercats va continuar creixent. L’any 2005 ja disposàvem de 283 punts de venda repartits en 8 comunitats autònomes.

2014

+300 supermercats

Amb la nostra arribada l’any 2012 a les Canàries es consolida l’expansió de Suma, arribant a finals de 2013 a la xifra de més de 300 supermercats.

2015

Aquest any Suma canvia la seva imatge corporativa, passant del seu habitual color taronja al vermell. Amb aquest canvi d’imatge Suma reforça la seva característica principal de ser botiga de proximitat, i afegeix seccions especialitzades a gran part dels seus establiments.

2018

Suma continua amb la seva expansió arreu del territori espanyol, arribant a una xifra superior als 400 supermercats i un important pla d’expansió.

Les nostres marques - mini block

Les nostres

marquesCodi postal: