Seccions especialitzades

Seccions especialitzades

Seccions cuidades, amb un gran assortiment triat amb cura segons les necessitats de cada botiga i dels seus clients. No només hi trobaràs productes, sinó també un assessorament de tots els articles disponibles.

A cada botiga Suma trobaràs 1 o 2 seccions especialitzades segons la zona on estigui ubicada per oferir-te un millor servei.

Carnicería

Carnisseria

Producte fresc i al tall

Una secció assistida on trobaràs un producte fresc, amb elaboracions artesanals i un servei especialitzat. Un ampli assortiment en el qual destaquen els productes de proximitat, d’elaboració pròpia i/o territorial.

Charcutería

Xarcuteria

La xarcuteria artesana

T’oferim una gran varietat de productes acabats de tallar, propis de la zona i de temporada.

Frutería

Fruiteria

Fruita fresca per a cada dia

Una gran tria on destaquen els productes de la zona i de temporada i de la qual, per sobre de tot, cuidem l’origen i la qualitat del producte.

Panadería

Fleca

La fleca del veïnat

T’oferim un ampli ventall com el que trobaries a una fleca artesanal. Fornegem varis cops al dia perquè puguis gaudir sempre de pa acabat de fer.

Per emportar

Per emportar

Llestos per menjar

Una secció on trobaràs una gran varietat de plats per emportar. Podràs portar una dieta equilibrada i sana sense haver de cuinar!

Peixateria

Peixateria

Peix fresc cada dia

T’oferim un producte sempre fresc, acabat d’arribar del mar i sense envasar. Peix propi de la zona i de temporada.

Vinoteca

Vinoteca

Vins amb nom propi

Una ampolla de vi la pots trobar a molts llocs, però una recomanació per a trobar un vi perfecte, no. No deixis escapar l’oportunitat d’escollir entre les diferents categories i tria el vi perfecte per a cada ocasió.